Säljare av sömnad och legotillverkning

AB Nevotex · Försäljning · 13 nov

Om jobbet

Säljare av sömnad och legotillverkning.

Är du driven, nyfiken och tycker om att göra affärer? Gillar du att resa och möta intressanta företag?

Vi erbjuder nu ett spännande och kul säljarjobb med stor utvecklingspotential för dig som har intresse av inrednings- och möbelbranschen.

Till vår egen sömnadsfabrik söker vi en resande säljare med område Skandinavien.

Ditt uppdrag är försäljning av sömnad samt legotillverkning mot möbelindustrin samt övriga potentiella marknader. Efter produkt- och materialutbildning blir ditt uppdrag i huvudsak att besöka, bearbeta och utveckla befintliga samt nya intressanta kunder.

Du stöttar med råd och tips från idé till färdig produkt!

Dina kunder kan vara stoppmöbel-, och båttillverkare samt övriga potentiella kunder i andra segment inom tillverkningsindustrin.

Ett uppdrag kan vara att tillsammans med en inredare eller tapetserare förverkliga ett inredningsprojekt för ett hotell eller en restaurang. Du är en viktig länk mellan kund och tillverkning och är delaktig i val av material och kvalitét i vår standardiserade tillverknings- och produktionsprocess.

Som säljare får du en viktig roll i koncernens försäljningsarbete. Du rapporterar till ansvarig för vår sömnadsfabrik och får tillgång till hela bredden av Nevotex kompetens, samt trevliga kollegor. Placeringsorten är flexibel från Stockholmsområdet och söder i Sverige. Beroende på uppdrag besöker du kontinuerligt fabriken i Estland.

Vi tror att du har några års erfarenheter av försäljning och produktion i möbelbranschen, gärna med kunskap om sömnadsteknik. Kunskaper i Ryska och Estniska är meriterande. Engelska i tal och skrift är ett krav.

Ett genuint intresse för möbelbranschen är en framgångsfaktor.

Som person är du driven, kommunikativ och relationsorienterad och kan på ett förtroendefullt sätt representera Nevotex och etablera långsiktiga affärsrelationer. Vi vill också att du har "näsa" för affärsmöjligheter och att du drivs av tydliga försäljningsmål.

Vi vill att du agerar helt enligt våra grundvärderingar:

Professionellt - Engagerat - Innovativt

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan: Urval sker löpande. Ansökan dock senast 2016.11.13 via www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar Nevotex med Codeq.

Information om tjänsten lämnas av Maria Claesson, 036 - 35 48 40.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Nevotex är Skandinaviens och Baltikums ledande grossist av material och halvfabrikat till tapetserare, inrednings- och möbelindustrin. Företaget har ca. 100 anställda och omsätter ca 220 MSEK.
Huvudkontor och centrallager är placerat i Nässjö. Nevotex har verksamheter i Norge, Estland, Litauen och Danmark. Företaget är certifierat enligt ISO 14001 och 9001.

Mer info hittar du på nevotex.se