Logistikutvecklare till Nederman i Helsingborg sökes!

Om jobbet

Är du examinerad civilingenjör eller civilekonom och har ett stort intresse för logistik? Vill du utvecklas i en roll där du självständigt får driva ditt arbete framåt och samtidigt delta i utvecklingsprojekt? Sök tjänsten idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nedermans räkning en logistikutvecklare. Vår kund är världsledande inom miljöteknik och erbjuder sina kunder allt från projektering till installation och service för att skapa en säker och ren arbetsmiljö. Uppdraget passar dig som är nyexaminerad inom logistik och är på jakt efter ditt första jobb alternativt dig som har upp till två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nederman.

Arbetsuppgifter

Som logistikutvecklare kommer du att arbeta med lagerstyrning och utvecklingsprojekt inom Nedermans logistikavdelning. Du kommer tillsammans med din chef, som är Distribution Center Manager, ansvara för lagernivåerna samt vara projektdeltagare i ett flertal olika projekt. För rätt person finns det även möjlighet att driva egna utvecklingsförslag i projektform.

Du kommer till exempel att:
 • Agera projektdeltagare för att säkra att logistik och flödessetup fungerar och är kostnadseffektivt
 • Leda och initiera förändringar och förbättringar knutna till lager, logistik och materialflöden
 • Analysera önskemål om lagerläggning och ledtidsförändringar
 • Utvärdera avvikelser i leveransprecision, lagernivåer och ledtider
 • Driva förändringar av ledtid/beställningskvantitet mot planering och inköp
 • Ge input till när arbetssätt behöver utvecklas och förändras
Vi söker dig som
 • Är examinerad civilingenjör eller civilekonom med logistikinriktning. Du har förslagsvis läst maskinteknik, industriell ekonomi eller liknande.
 • Är lättlärd och är van vid att arbeta självständigt
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du...
 • Har erfarenhet av att arbeta inom logistik eller med liknande arbetsuppgifter sen tidigare
 • Har körkort, behörighet B
Som person är du engagerad, ambitiös och drivs av att utvecklas. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och är lösningsfokuserad i ditt sätt. Vidare är du analytisk, självständig och ser vilka behov som finns och vad som ska göras. Du trivs när du får ta mycket ansvar och tycker att det är självklart att utföra ditt arbete med god struktur och ordning omkring dig. Du är också en kommunikativ person som trivs med att jobba i ett högt tempo med deadlines och många olika kontaktytor.

Övrig information
 • Start: December, datum enligt överenskommelse
 • Omfattning: 6 månader med chans till förlängning
 • Lön: I enlighet med erfarenhetskraven
 • Arbetstider: Kontorstider med viss mån av flex
 • Placering: Helsingborg
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Läs mer om Nederman på deras hemsida.