Studerande redovisningsassistent sökes till kund i Helsingborg

Om jobbet

Information om uppdraget

Läser du redovisning på högskola eller universitet på minst 50%? Har du viss erfarenhet av redovisningsarbete? Vill du arbeta med redovisning och kundrelationer i Helsingborg? Då kan denna tjänst vara intressant för dig.
Just nu söker vi en redovisningskonsult till uppdrag i Helsingborg. I tjänsten som redovisningskonsult har du ett kundansvar och vi söker någon med stort engagemang och teamkänsla.
Några av dina arbetsuppgifter är att:
  • hantera och leda redovisningsuppdrag inkl. löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer åt aktiebolag och enskilda firmor
  • ha kontinuerlig kundkontakt med uppföljning av kundens behov
Detta är en chans för dig som vill komma vidare i din karriär och utvecklas i ett stort företag fullt med kompetenta medarbetare.

Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Tjänsten är på deltid och vi ser gärna att du ska kunna jobba två heldagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda dagtid och start sker så fort vi hittat rätt person. Uppdraget förväntas pågå i 6 månader med goda chanser till förlängning. Vi intervjuar löpande.

Kunskaper för uppdraget

För denna tjänst söker vi dig som läser sista året på eftergymnasial utbildning inom redovisning från yrkeshögskola eller motsvarande. Vidare har du erfarenhet från arbete i Visma SPCS och väldigt goda kunskaper inom Excel, meriterande om du tidigare arbetat med redovisning och bokföringsarbete.
Som person är du initativrik, självgående och någon som värnar om din relation med kunder och kollegor. Du är prestigelös och har förmåga att inspirera och utveckla dina medarbetare. Låter tjänsten intressant? Då ser vi fram emot din ansökan. Välkommen med din intresseanmälan redan idag då tillsättning sker så fort vi hittat de rätta kandidaterna!
Jobbfakta
Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!