Lönekonsult till Helsingborg

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en erfaren löneadministratör som vill ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta i ett specialistteam inriktat på lönehantering? Då kan denna tjänst vara rätt just för dig!
Nu söker StudentConsulting för kunds räkning en lönekonsult till Helsingborg. I rollen som lönekonsult kommer du att självständigt hantera hela löneprocessen för dina kunder från olika branscher. Detta innebär mycket kundkontakt, eget ansvar och att vara uppdaterad inom semesterlagstiftning samt gällande kollektivavtal. Du kommer arbeta självständigt men kommer även samordna ditt arbete med övriga kollegor i teamet.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund. Planerad start är under november/december 2016. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och arbetstiderna är förlagda till kontorstid med viss flexibilitet.

Kunskaper för uppdraget

För denna tjänst söker vi dig som har:
  • Eftergymnasial utbildning inom lön från yrkeshögskola eller högskola/universitet
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör med kunskap inom olika branscher och kollektivavtal
  • B-körkort
Det är meriterande med kunskap inom redovisning

Personligheten är viktig och vi söker dig som är driven och serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och har ett genuint affärsintresse för kundrelationer och försäljning. Är du inte redan auktoriserad lönekonsult finns det möjlighet att bli det som ett steg i utvecklingen.

Låter tjänsten intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!