Vi söker dig som söker jobb på timmar och redan har en syssla på 50%

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Du kommer bli inringd vid behov och vår mälsättning är att du vet dagen innan när och var du ska jobba. I normalfallet jobbar du dagtid måndag-fredag men det kan förekomma helgarbete samt vid snöröjning/halkbekämpning kan man få börja så tidigt som kl.04.00.
Gillar du att prova olika arbetsuppgifter så är detta ett ypperligt tillfälle att göra det samt ökar förutsättningarna till att på sikt få ett heltidsarbete.

Din profil

Du måste ha en annan huvudsaklig syssla på minst 50% det kan ex vara studier, annat jobb, egen företagare eller om du är pensionär. Dock måste dessa andra sysslor styrkas via skriftligt intyg och anges i din ansökan till oss för att du ska bli aktuell för intervju.
Du ska kunna jobba minst 1-2 hela dagar i veckan.
Som person ska du vara beredd att rycka in när vi ringer oberoende arbetsuppgifter så det gäller att du är flexibel, engagerad och nyfiken.
Eftersom en del av jobben kräver b-körkort för att du ska kunna utföra ditt arbete är detta ett krav.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Städ
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

En del av våra kunder har periodvis verksamheter där dom behöver hyra in personal någon eller några dagar per vecka. Det kan var inom exempelvis lager, renhållning, snöröjning. Våra kunder finns i Helsingborg.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 31 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.