Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Höganäs

Poolia Malmö AB · Ekonomi · 17 nov

Om jobbet

Poolia söker just nu en ekonomiassistent för ett uppdrag i 3 månader, med chans till förlängning.
Du ges en fantastisk möjlighet att arbeta på ett spännande bolag och samtidigt ta del av alla de förmåner som erbjuds Poolias konsulter!

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent hos vår uppdragsgivare i Höganäs kommer du framförallt att arbeta med leverantörsreskontra och då scanning och administrationen runt detta.
Viss fakturahantering samt momshantering kan komma att förekomma Utöver dessa arbetsuppgifter tillkommer allmäna kontorsgöromål. Självfallet har du god förmåga att arbeta självständigt gällande ekonomi, och har en prestigelös inställning till arbetet.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomiarbete gällande leverantörsreskontra och därför kan arbeta självständigt inom området. Självfallet har du även god kunskap kring moms. Du har troligtvis en ekonomisk utbildning i grunden, från gymnasienivå eller uppåt. Efter det har du åtminstone ett par års erfarenhet från rollen som ekonomiassistent, vilket har gett dig både kompetens och trygghet i arbetsrollen. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från SAP.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Höganäs
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.