Konstruktör Helsingborg

Om jobbet

Din roll som konstruktör
Som konstruktör hos Assemblin Ventilation kommer du att arbeta med design och konstruktion i CAD och konstruera ventilationsanläggningar i samråd med våra projektledare och beställare. Du kommer att upprätta installationsritningar och underlag för tekniska beskrivningar samt medverka i projektens olika faser från förfrågningsunderlag till start och slutmöten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet från installationsbranschen. Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av konstruktion/projektering. Kanske jobbar du idag på en konsultfirma men vill komma närmre verkligheten genom att jobba hos en entreprenör.

För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Vi tror att du har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Att arbeta i Assemblin
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Mats Goldstrand, Filialchef i Helsingborg, 010-452 7085.

Samtal från karriärs- och rekryteringssajter undanbedes!

Att arbeta i Assemblin
Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är ca 7 miljarder SEK och med mer än 5000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Mejla eller ring Cecila Lindblad, 010-4527289

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget