Vill du dryga ut studentkassan? Nu söker vi dig som vill jobba extra med produktion!

Om jobbet

Är du student och vill tjäna extra pengar genom att jobba deltid i produktionen på ett stort företag? Ser du dig själv som arbetsam, pålitlig och med skinn på näsan? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig på en produktionsenhet i Åstorp där du ska kunna jobba varje måndag och varannan fredag. Start är 31 oktober så sök redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Jeld-Wens räkning en student som vill arbeta extra som produktionsmedarbetare hos dem i Åstorp. Uppdraget är förlagt till måndagar och varannan fredag så det är viktigt att du kan jobba dessa dagar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jeld-Wens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Jeld-Wen.

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare kommer du dels att jobba i produktionen av dörrkarmar. Dina arbetsuppgifter är att spika dörrkarmar med spikpistol, samt att skruva på lås och gångjärn på dessa. Utöver detta kan du komma att assistera vid dörrmålningen, där du placerar dörrarna på en ställning inför att de ska genom målningen, efteråt kan det blir aktuellt för dig att göra enklare justeringar i form av spackling och fixa till dörrarnas finish.

Vi söker dig som
  • Är student med minst ett år kvar av dina studier
  • Har möjlighet att arbeta varje måndag och varannan fredag
  • Har god fysik då tunga lyft kommer att förekomma
  • Goda kunskaper i svenska, detta då svenska används dagligen i den interna kommunikationen
Det är meriterande om du har truckkort (A-kort) och har tidigare erfarenhet av att ha jobbat i en produktion. Det är även meriterande om du talar engelska detta då även engelska används i den interna kommunikationen. Vi ser gärna att du bor i närheten av Åstorp eller Helsingborg, detta då uppdraget är långsiktigt och det är viktigt att du är beredd på att pendla annars.

Som person är du arbetsam, ansvarstagande och pålitlig. Du är initiativrik och sträcker gärna ut en hjälpande hand till dina kollegor. Vidare räds du inte för att ta i och har skinn på näsan.

Övrig information
  • Start: 31 oktober
  • Omfattning: Deltid, varje måndag och varannan fredag
  • Lön: Enligt avtal
  • Placering: Åstorp
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida..
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

JELD-WEN Europa är den ledande dörrleverantören på den europeiska marknaden och de strävar hela tiden efter att tillmötesgå deras kunders önskningar och behov. Läs mer på Jeld-Wens.