Masterdata Coordinator

Bring SCM · Administration · 13 nov

Om jobbet

Vi söker för vår kunds räkning en erfaren masterdata coordinator i Helsingborg.

Arbetsbeskrivning

Rollen innebär att du tar emot, säkerställer och uppdaterar affärssystemet M3 med masterdata. Du koordinerar nya artikel-, kund- och leverantörsupplägg samt arbetar med ändringar och uppdateringar. Du validerar befintlig masterdata och utvecklar och effektiviserar arbetssättet kring administrationen. Du säkerställer att all data är rätt och arbetar löpande med detta. Du kommer också att ha kontakt med kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning inom IT och/eller logistik och som har arbetserfarenhet inom dessa områden. Du är noggrann, analystisk och har en god samarbetsförmåga. Som person är du också målinriktad, självgående och kvalitetsmedveten. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och har du goda kunskaper i M3 är detta meriterande för tjänsten. Du har mycket goda kunskaper i Excel och IT.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är inom ramen för SW's konsultverksamhet i samarbete med Bring SCM. Tjänsten är på heltid och sträcker sig till mitten av mars 2017 med möjlighet till förlängning. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta SW's ansvarige rekryterare Martin Amarelle på 040-665 51 53. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.