HR Business Partner till kund i Helsingborg

Om jobbet

För kunds räkning söker vi en HR Business Partner för drygt ett års uppdrag på spännande företag i Helsingborg med omgående start!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som HR Business Partner på vår kunds Shared Service Center i Helsingborg att arbeta som support till koncernens chefer i operativa personalfrågor. Det löpande arbetet berör frågor inom:
  • Rekrytering och introduktion av nyanställda
  • Sjukfrånvaro och rehabilitering
  • Organisationsförändringar
  • Avveckling
  • Fackliga relationer
  • Arbetsrätt och kollektivavtalstolkningar
  • Policys och administration och statistik
  • Arbetsmiljöfrågor
  • Försäkringar och pensioner
  • Lönekartläggning
Teamet du kommer att arbeta i består av en HR-chef och två löneadministratörer, vilka du har ett nära samarbete med. De anställda inom bolagen är i huvudsak kollektivanställda men även tjänstemän.

Din bakgrund

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av liknande HR-arbete. Utbildning inom HR är grundläggande men vi lägger större vikt vid person och erfarenhet. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av kollektivavtal inom Handels (Partihandel) och Unionen. Har du tidigare erfarenhet inom lön och har kunskaper inom Agda Tid är det en stor fördel inför kommande projekt under året. Organisationen är internationell vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken, framåt och vill ta dig an en ny utmaning inom ett spännande företag. Det krävs att du är självgående i ditt arbete, är van vid att arbeta med målstyrning, är kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med andra människor i olika situationer.

Anställningen är en inhyrning via Randstad till vår kund i Helsingborg, tillsättning önskas ske omgående och varar i drygt ett år till januari 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström på 0729-889508. Urval kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.