Flexibelt extrajobb som kundtjänstmedarbetare på Velux i Helsingborg

Om jobbet

Letar du efter ett serviceinriktat extrajobb med härliga kollegor? Studerar du på campus Helsingborg och är social och driven? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för VELUX räkning en kundtjänstmedarbetare i Helsingborg som kan arbeta 1-2 dagar i veckan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VELUX önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos VELUX.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att hjälpa företagets kunder via telefon och mail. Du arbetar tillsammans med fem stycken kollegor på en mindre avdelning där kunder ringer och mailar in frågor om bland annat företagets produkter och leveranser. Företaget är en global fönstertillverkare och kundfrågorna kan variera. Introduktionen kommer innebära upplärning om produkterna och affärssystemet.

Du kommer exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal från kunder
 • Orderläggning
 • Vara behjälplig med att svara på kundens frågor, samt hjälpa till att koppla eller hänvisa kunden vidare till rätt person vid mer komplexa ärenden
 • Svara på mail samt sköta enklare administrativa
Vi söker dig som
 • Bor och/eller studerar i Helsingborg för att kunna vara flexibel för att arbeta under terminer med möjlighet till heltidsarbete under lov
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från serviceyrke
 • Har minst 1,5 år kvar på dina stuider på högskola eller universitet då VELUX ser detta som långsiktigt
 • Du är flytande i svenska och engelska både muntligt och skriftligt, då det är dessa två språk du för kommunikationen med kunder på
Det är meriterande om du
 • Tidigare har arbetat med administration/kundtjänst
 • Erfarenhet av att arbeta i SAP
Som person är du serviceinriktad och social och trivs med att ha mycket kundkontakt både via mail och telefon. Du tycker om administrativa arbetsuppgifter och har ett strukturerat förhållningssätt. Vidare är du prestigelös och är mån om att alla arbetsuppgifter utförs på ett noggrant och effektivt sätt oavsett storlek.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 1 2 dagar i veckan
 • Placering: Helsingborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

VELUX är marknadsledande när det gäller takfönster med tillhörande solskydd och automatik på den svenska marknaden.
Företaget har en passion för dagsljus och frisk luft och har i mer än 70 år skapat bättre boendemiljö för människor över hela världen.
Koncernen är verksam i mer än 40 länder och har globalt mer än 10 000 medarbetare.