Rettig Sweden i Helsingborg söker Teknisk Support

Om jobbet

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att supportera företagets kunder, säljare och samarbetspartners inom elradiatorer. Som teknisk support kommer du att:
  • hjälpa kunder att identifiera och lösa eltekniska installationsproblem och svara på tekniska produktfrågor
  • vara experten på produkterna och veta hur de installeras på bästa sätt. En viktig del är att kontrollera att tillgänglig produktinformation är uppdaterad och enkelt tillgänglig.
  • hålla utbildning om befintliga och nya produkter för inne- och utesäljare samt kunder
Du tillhör den tekniska supportavdelningen där du ansvarar för LVIs produkter och de två övriga i teamet ansvarar för varumärkena Purmo och Thermopanel.
Resor till installationer kan förekomma.

Vem är du?
För denna tjänst är det bra om du tycker om kundkontakter och service samt att förmedla produktkunskap till kunder. Du måste ha ett stort ordningssinne och vara van vid att ha många bollar i luften. Vidare bör du:
  • trivas i en självgående roll med mycket eget ansvar
  • ha lätt för att skapa kontakt med andra människor
  • är lugn, stresstålig och ha lätt för att inge förtroende
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet för denna tjänst.

Kravprofil
Vi söker dig som har en el/teleteknisk bakgrund och som har arbetat som elektriker samt har en relevant elbehörighet. Vi ser att du är social och tycker om att bygga och utveckla kundrelationer. Du är tekniskt konsultativ med kunder och uppdragsgivare.

Vi söker en dig som har förmåga att planera och arbeta självständigt. Vidare bör du även ha förmåga att se möjligheter och ta tag i dem. Viktigt är också din förmåga att skapa positiva relationer och att du har vana att arbeta i en föränderlig miljö.

Ansökan
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök tjänst, observerar att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är 3 november. Rekryteringsprocessen kommer att hanteras löpande.

Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Anna Goudoulakis på Skillway AB. Mobilnummer: 0736-00 00 80. Mail: anna@skillway.se
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Rettig Sweden AB ägs och ingår i den finska koncernen Rettig Group med över 3500 anställda över hela världen. Rettig Sweden AB är idag en ledande leverantör av el och vattenburna radiatorer. Med huvudkontor i Helsingborg för den svenska marknaden marknadsför man framgångsrikt sina tre varumärken; Purmo, Thermopanel samt LVI.
År 2000 införlivades LVI i Rettig Group.

LVI, Purmo och Thermopanel förenar sina marknadsledande varumärkesstyrkor och produktportföljer. Alla tre varumärken är kända för sin höga kvalitet och sitt mervärde. Thermopanel representerar den perfekta projektradiatorn, Purmo erbjuder ett brett sortiment av individuella produkter passande för varje typ av interiör.

Med 90 års erfarenhet i värmebranschen är LVI idag Skandinaviens ledande tillverkare av oljefyllda elradiatorer och elektriska handdukstorkar.

De tre varumärken med sina starka och kompletterande positioner möjliggör unika helhetslösningar inom värmesystem.