Underhållstekniker till växande företag

Om jobbet

Palm & Partners rekryterar en industrielektriker till Sverull ElektroDynamo AB.
Sverull ElektroDynamo är ett framgångsrikt resultat av fusionen mellan AB Sverull och ElektroDynamo AB som genomfördes för att ytterligare stärka vår position på marknaden och erbjuda ett än mer attraktivt utbud av servicetjänster och industrikomponenter. Vi förenar specialistkompetens med tekniska lösningar och som helhetsleverantör förenklar vi för våra kunder när det gäller lösningar för trygga drifter. Dessutom garanterar vi våra kunders tillgång till service, support och utbildning.
Genom fusionen mellan bolagen är vi just nu inne i en spännande och expansiv fas. Därför söker vi dig som har siktet inställt på utveckling och förändring i en framtidsbransch.

Läs gärna mer om bolaget på www.sverullelektrodynamo.se

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Arbetet består av underhållsarbete som utförs hos Sverull ElektroDynamos kunder men kan alterneras med arbete i den egna verkstaden.
  • Underhållsarbete hos kund, t ex kontroll, smörjning och tillståndskontroll men även åtgärder/avhjälpande av fel.
  • Dokumentation och rapportering löpande av arbetet som utförs ute hos kund.
  • Föreslå/rekommendera åtgärder i förebyggande syfte
  • I verkstaden utförs arbete med renovering och service av motorer, växlar och pumpar mm.
Tjänsten kommer huvudsakligen gälla arbete i lag om 2 man men visst enskilt arbete kan förekomma.

Utbildning
- Gymnasieutbildning min 2 år teknisk inriktning

Erfarenhet
- Arbetslivserfarenhet minst 2 år inom underhållsarbete eller motsvarande

Personliga kvalifikationer
Som underhållstekniker på Sverull ElektroDynamo är samarbetsförmågan en viktig egenskap. Du gillar problemlösning och har ett genuint teknikintresse. Du är även ansvarskännande, initiativrik, flexibel och har hög servicekänsla.

Lön och anställningsvillkor
  • Arbetstid heltid/dagtid
  • B körkort fordras
Ansökan
Snarast då urval sker löpande.

Startdatum
Snarast.

Uppdragslängd
Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.