Driven student till extrajobb som terminalarbetare!

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu är vi på jakt efter fler stjärnor till ett spännande uppdrag hos vår kund i Helsingborg. Är du student och har en studietakt på minst 50%, samtidigt som du har minst 2 år kvar på dina studier? Har du även truckkort? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund är ett välkänt företag inom speditionsbranschen, arbetsuppgifterna består av arbete i deras terminal där arbetsuppgifterna består av bl a truckkörning och paketsortering. Därför söker vi nu dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som trivs med att arbeta i ett högt tempo.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar på minst 50%. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du har truckkort (behörighet A+B). I huvudsak är arbetstiderna måndag - fredag mellan ca kl 15.00 - 19.00.

Kunskaper för uppdraget

Då arbetet stundtals är fysiskt krävande är det viktigt att du inte är rädd för att ta i. Som person ska du vara effektiv, noggrann, ordningssam och ha erfarenhet av att arbeta med ansvar. Dessutom är det viktigt att du är en lagspelare och trivs med att arbeta i grupp.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Är du intresserad? Välkommen med din intresseanmälan redan idag då tillsättning sker så fort vi hittat de rätta kandidaterna!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!