Noggrann och strukturerad redovisningsassistent

Academic Work · Ekonomi · 17 dec

Om jobbet

Detta uppdrag ger dig som kandidat möjlighet att bygga på ditt CV med erfarenhet av redovisning. Vi söker dig som har en bakgrund inom ekonomi och som kan arbeta 80-100% med start omgående till en av våra kunder belägna i centrala Helsingborg. Du kommer att vara en del av ett positivt och kompetent team på ekonomiavdelningen hos vår kund. Låter detta intressant? Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en redovisningsassistent som ska arbeta 80-100% fram till februari månad. Du kommer att vara en del av ett kompetent och glatt ekonomiteam som sitter i centralt belägna lokaler i Helsingborg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent kommer du att vara behjälplig med varierande uppgifter på avdelningen inom kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och ekonomiadministration.

Du kommer till exempel att:
 • Scanning och registrering av leverantörsfakturor
 • Löpande bokföring och avstämning av dagskassor
 • Arbeta med kundfakturering
Tjänsten passar dig som vill bygga på ditt CV med erfarenhet inom redovisning. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i administrativa roller med fokus på kvalité, noggrannhet och service.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är i början på din karriär och har minst en gymnasieexamen och/eller har arbetat på en ekonomiavdelning. Kanske har du läst en YH/KY-utbildning inom redovisning eller har arbetat som ekonomiassistent/redovisningsassistent tidigare. Det viktigaste är att du är engagerad och har en vilja att lära dig. Du som söker vill arbeta 80-100% fram till februari.
 • Har relevant utbildning inom ekonomi och/eller viss erfarenhet av ekonomiadministration
 • Talar och skriver svenska obehindrat
Du som söker har en positiv och lösningsfokuserad inställning och en vilja att utvecklas inom redovisning. Utmärkande för ditt arbetssätt är struktur, noggrannhet och kvalité. Du trivs med att arbeta i en serviceroll där fokus ligger på att assistera andra i deras arbete. Vidare trivs du med såväl interna som externa kontaktytor och är orädd inför nya arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 80-100%
 • Lön: Enligt avtal
 • Placering: Helsingborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Redovisningsekonom
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Nordens större kultur- och evenemangsbolag. I bolaget ingår bl.a. Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Arena och Sofiero slott. Bolaget ägs av Helsingborgs stad och har ca 250 anställda.