Studerande? Vi söker butiksmedarbetare till vår kund i Landskrona!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande och på jakt efter ett spännande extrajobb? Är du en pigg och alert person som tycker om att ge kundservice? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker för kunds räkning en butiksmedarbetare. Vår kund är ett ledande företag inom teknisk handel och till sin butik I Landskrona behöver de förstärkning. Butiken ligger centralt anknuten till kollektivtrafiken.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kassaarbete och varuplock.
Arbetstiderna är förlagda vardagar 7-16 och du förväntas kunna arbeta vid behov, hel eller halvdagar, i snitt 1-2 gånger i veckan.

Du kommer att vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten kommer tillsättas så snart rätt person är funnen och uppdraget förväntas pågå löpande.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är flexibel, har kassavana, samt har en serviceminded personlighet. Du har även god datavana och sätter dig snabbt in i nya datasystem och arbetssätt. Självklart uppskattar du kundkontakter och sätter alltid ett glatt bemötande som högsta prioritet! Då tjänsten är en timanställning behöver du som söker ha studier på minst 50%. Vi träffar kandidater för uppdraget löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!