Systemutvecklare

Om jobbet

Vismakoncernen är Nordens ledande leverantör av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, betalningstjänster och butiksdatalösningar. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har drygt 6 700 anställda.

Visma Collectors AB söker nu driftig

Systemutvecklare

Visma Collectors AB arbetar med moderna lösningar för hantering av kundfordringar. Visma Collectors AB är idag ett av Sveriges större inkassoföretag. Vi är 80 anställda fördelade på våra kontor i Helsingborg, Växjö, Stockholm och Warszawa

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare kommer du att arbeta med hela utvecklings- och affärsprocessen från nykundsuppstarter och anpassning till nya affärs- och systemprocesser. Du kommer arbeta kreativt för att hjälpa såväl kunder som våra avdelningar internt med optimering och stöd för våra processer. Nova är vårt huvudsystem för verksamheten och stöds av egenutvecklade stödsystem som är utvecklade med Microsoft Visual Studio och Microsoft Sql Server, tekniker som vi använder är t.ex. Entity Framework och MVC. Du kommer att ingå i ett team med 5 andra systemutvecklare.

Kvalifikationer
För tjänsten söker vi dig med en relevant IT-utbildning och gärna bred kompetens inom IT-området. Kunskap om utvecklingsverktyg som Microsoft Visual Studio och Microsoft Sql Server är krav och kunskap om tekniker som vi använder t.ex. Entity Framework och MVC är meriterande. Som person är du en lagspelare som själv agerar för delaktighet i verksamheten och med ett stort tekniskt intresse.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i Helsingborg.

Välkommen att skicka CV och personligt brev till magnus.linne@visma.com snarast då urval och intervjuer sker löpande. För mer information är du välkommen att kontakta Magnus Linné, COO på Visma Collectors AB, på telefon 010 141 34 30.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.