Maskinoperatör på heltid sökes till Helsingborg!

Om jobbet

Information om uppdraget

En av våra kunder inom livsmedelsbranschen i Helsingborg behöver stärka upp sitt team av maskinoperatörer. Därför söker vi nu en ansvarstagande och noggrann operatör för heltidsarbete.
Arbetet som maskinoperatör innebär att planera samt ha en god överblick över produktionsflödet. Du övervakar produktionen samt maskinen och sköter underhållet av denna. Tjänsten påbörjas med en veckas utbildning på heltid, vilket bör ske så snart som möjligt. Arbetstiderna är förlagda till dag eller natt, detta kan variera. Arbetstiderna är 07-16 alternativt 23-08, helgpass kan förekomma.

Tjänsten beräknas starta så fort vi hittat rätt kandidat och förväntas pågå löpande. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult. Är detta rätt tjänst för dig? Tveka inte på att söka den redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är snabb och effektiv i ditt arbete och som har förmågan att arbeta med rutinmässiga arbetsuppgifter. Samtidigt är det viktigt att du trivs med utmaningar i ditt arbete. Som person är du hjälpsam och initiativtagande och tvekar inte att hugga i där det behövs. Du är noggrann, öppensinnig och har en mycket god känsla för planering och processer samt att se olika sammanhang. Givetvis har du ett grundläggande intresse för teknik. Erfarenhet från liknande arbete ses som starkt meriterande! Är du rätt person för tjänsten? Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag! På Student Consulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!