Säljande orderadministratör

Jobbet.se · Försäljning · 29 okt

Om jobbet

Vi söker en driven och ansvarstagande säljande orderadministratör till vårt innesäljarteam med en känsla för service!

Din roll
Som säljande orderadministratör tillhör du vårt innesäljarteam i Sverige. Du kommer att vara placerad i Helsingborg och agera säljstöd åt våra utesäljare i landet. Dina arbetsuppgifter är således väldigt varierade men består i huvudsak av att:
  • Bemanna växeln samt ge support till säljare och kunder via mail och telefon.
  • Hantera inkommande orders, från beställning till fakturering.
  • Hantera det lokala lagret - ta emot och packa upp leveranser samt göra beställningar.
  • Boka montörer samt vara behjälplig vid montering på det lokala lagret.
  • Hantera garantier och reklamationer.
  • Vid behov utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter på kontor, lager och kundyta.
Du kommer att ha en nyckelroll för att det dagliga arbetet ska fungera och för att organisationen ska ha möjlighet att växa ytterligare. Som säljande orderadministratör kommer du att få utbildningar inom ergonomi och våra produkter, både av leverantörer samt internt. För rätt person finns även möjligheten att vara delaktig i utformning av rutiner och arbetssätt gällande administrationen.

Kvalifikationer
Du har gymnasial utbildning samt minst två års erfarenhet av orderhantering i affärssystem. Du har även erfarenhet av kundkontakt i försäljnings- eller supportärenden. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet samt i det svenska och engelska språket. Har du utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller sälj ser vi detta som meriterande, likväl om du är utbildad inom eller har intresse för hälsa och friskvård. Det kan hända att du behöver hjälpa till med kundleveranser och därför kräver tjänsten att du har körkort.

Som person är du ansvarstagande med ett starkt eget driv. Då du många gånger kommer att vara ensam på kontoret ställer det krav på att du självständigt kan driva ditt arbete framåt. Vi ser att du är serviceinriktad samt har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete. Du bör även ha en känsla för sälj och kunna se möjligheter gällande merförsäljning i dina kundkontakter.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. 6 månaders provanställning tillämpas. Placering är i våra fina lokaler på Makadamgatan 5 i Helsingborg.

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Ergoff Miljö grundades 1995 och är en rikstäckande organisation, specialiserade inom ergonomi, hälsa och kontorsinredning. Företaget utsågs till Gasellföretag 2013 och efter 8 år i rad med tillväxt omsätter Ergoff i dag c:a 76 miljoner med c:a 40 medarbetare. Företaget ingår sedan 2015 i North Investment Group AB.