Byggnadsplåtslagare som söker nya utmaningar?

Uniflex · Bygg & Hantverk · 27 okt

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex i Helsingborg vill rekrytera dig som byggnadsplåtslagare till en av de modernaste verkstäderna i Sverige! Företaget erbjuder en ljus och luftig arbetsplats, och du som anställd har även tillgång till frikvårdsbidrag.
  • Heltid
  • Måndag-fredag
  • Dagtid.
Arbetet är förlagt både i verkstad och på olika byggarbetsplatser, det kan vara arbete på väggar, tak, fasader, nybyggnationer etc. Det är önskvärt att du är mångsidig och har erfarenhet av ett liknande arbete. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en god problemlösningsförmåga och tycker om att arbeta med händerna. I många situationer är det positivt om du har en konstnärlig ådra och en känsla för hantverk.
Vidare föredrar du att arbeta självständigt och har därmed en god initiativförmåga, samtidigt har du inget problem att vara en del i ett team.

Känner du dig lockad av denna tjänst?

Skicka ett sms till Uniflex personalansvarige Marlén Tajti på 0731- 40 12 63 för mer information!

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Mejla Marlen Tajti

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.