Lagerarbetare sökes för heltidstjänst i Helsingborg

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du truckkort och är intresserad av att arbeta heltid inom lager? Nu söker vi duktiga lagerarbetare till vår kund i Helsingborg.
Du kommer att arbeta med i huvudsak lagerplock samt att ta emot och skicka gods. Arbetstiderna är framförallt vardagar men även vissa helger, 07.00-16.00 och tjänsterna tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Du gör därför rätt i att söka tjänsten redan idag!
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund. Tjänsten förväntas pågå året ut.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du självgående, noggrann och ansvarsfull och vi ser gärna att du ser långsiktigt på detta arbete. Truckkort med behörighet A+B är ett krav. I arbetet ingår en del tunga lyft.

Urval och intervjuer pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat. Skicka gärna in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 28 oktober.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!