Norsktalande översättare på heltid sökes till inredningsföretag

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du effektiv, noggrann och initiativrik? Är du flytande i det norska språket? Då kan vi ha tjänsten för dig!
Vi söker nu, för kunds räkning dig som brinner för text och skapande. Som översättare för vår kund ansvarar du för textinnehållet på företagets hemsida. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att översätta textinnehållet från svenska till norska. Samt formulera om texter som redan är på norska till en ny unik text i det svenska språket.

Tjänsten är på heltid och belagd under kontorstider 08-17 måndag till fredag. Du kommer att anställas som konsult av StudentConsulting och arbeta ute hos kunden i Helsingborg. Tjänsten beräknas pågå i 6 månader. För rätt person finns möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Kunskaper för uppdraget

Vi ser att du som söker är effektiv, noggrann och idérik. Du är flytande i svenska och norska i såväl tal som skrift. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Du har lätt för att lära och tar gärna egna initiaitv. Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Tveka inte, sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!