Studerande budbilscahufför sökes för extrajobb i Ängelholm!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande och på jakt efter ett extrajobb? Är du intresserad av logistik och distribution och trivs med kundkontakt och att köra bil? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund är en av världens största leverantörer av integrerade logistiktjänster och är verksam inom branscher som healthcare, tillverkningsindustri, reservdelslogistik, fordonsindustri, fashion & retail, e-handel och mycket mer.

Du kommer att börja med att hämta paket och gods från burar på terminalen och lasta in i bilen. Sedan körs dessa ut via en förutbestämd slinga i ett utvalt område inom Nordvästra Skåne.

Arbetstiderna är måndag-fredag 06.00-15.00 eller 07.00-16.00. För att vara aktuell för tjänsten skall du vara studerande på minst 50% och ha möjlighet att arbeta minst två vardagar I veckan. Du skall vara flexibel och ha möjlighet att hoppa in vid kort varsel. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta uthyrd till kund. Uppdraget kommer att pågå löpande. Urval och intervjuer sker löpande!

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten måste du ha B-körkort. Som person är du serviceminded, noggrann och kvalitetsmedveten och har ett fokus på säkerhet. Du har goda trafik- och fordonskunskaper och det är meriterande med kännedom om godshantering. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kommer tillsättas så snart rätt kandidater är funna!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!