Studerande truckförare sökes för kommande uppdrag!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande på minst 50% & på jakt efter ett extrajobb? Har du erfarenhet av truckkörning? Är du en person som trivs att bidra med goda resulat på arbetsplatsen? Då kan vi ha tjänsten för dig!
Vi på StudentConsulting söker nu studerande truckförare för kommande uppdrag i Helsingborg med omnejd. Vi har ett ständigt behov av duktiga medarbetare som vill arbeta ute hos våra kunder. Vi ser gärna att du som söker är i början av din utbildning och söker ett långsiktigt arbete att ha vid sidan av. Du har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du kan arbeta minst två pass per vecka.
Du som söker har truckkort och har gärna arbetat med det tidigare, det är främst plocktruck och motviktstruck som är aktuellt. I och med att arbetstiderna kan variera från tidig morgon till sen kväll så ser vi det som positivt om du som söker även har körkort och tillgång till bil.

Som konsult hos oss blir du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos våra kunder. Sök redan idag, då vi arbetar med löpande intervjuer och urval! Uppdraget kommer att pågå löpande.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser våra konsulter som ambassadörer för vårt, men även kundens, varumärke. Vi ser därför att du som söker är en person med positiv inställning, är framåt och driftig. Du är en person som trivs att jobba i grupp och ta eget ansvar för ditt arbete. Då det kommer förekomma lyft på arbetsplatser inom lager är det viktigt att du har god fysik. Du tvekar inte heller på att sträva efter de mål som sätts upp och trivs i arbeten med högt tempo.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!