Kundmottagare/Inköpare Bilar

Om jobbet

Är du en serviceinriktad person som trivs i en kundnära roll? Har du ett stort bilintresse och är intresserad av affärer? Då kan rollen som Kundmottagare i Helsingborg hos oss vara något för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som Kundmottagare arbetar du ute på vår test- och inköpsstation och är kundens första kontakt med oss. Du ansvarar för kundnöjdheten och den operativa driften ute på stationen samt är behjälplig våra inköpare vid inköp av fordon. Detta innebär arbetsuppgifter som:
  • Säkerställande att standarden och kundnöjdheten på stationen är hög.
  • Administrativt ansvar inklusive avtals- och kontraktsskrivning.
  • Att vara kontaktperson mellan stationen, huvudkontoret och andra externa partners.
  • Logistikansvarig för ingående och utgående fordon.
Tjänsten är på heltid, 40h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Din kompetens

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av en kundnära- och serviceinriktad roll. Gärna inom bilbranschen. Du har datorvana, B-körtkort och ett bilintresse som du vill utveckla.

Personliga egenskaper

Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter det krav på din förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Som person är du positiv, sprider glädje och kan bjuda på dig själv.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på VKDB så därav erbjuder vi dig bland annat friskvårdsbidrag och andra personalaktiviteter.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) genom att trycka på ansökningsknappen.

Har du frågor om tjänsten välkommen att kontakta Beatrice Lönnqvist, HR Manager, på 0708-604691

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Transport & Logistik
Underkategori
Reception
Inköp
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Varför VKDB?

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform och närvaro på 20 marknader, över 2000 anställda globalt och med fler än 250 test- och inköpsstationer. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker process vid försäljning av bilar. Vi expanderar ytterligare på den nordiska marknaden, och nu du kan vara en del av den expansionen!