Driven Förskollärare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en förskolelärare med det lilla extra. I första hand söker vi dig med legitimation, men även dig med dig likvärdig erfarenhet.

Din profil

Vi söker dig som är lösningsfokuserad med fokus på friskfaktorer. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa förtroendefulla relationer samt vara en lugn och tydlig pedagogisk ledare. Du har en vilja att arbeta mål- och resultatinriktat. Engagemang, ansvarstagande, flexibilitet och drivkraft är viktiga egenskaper för att kunna bidra till förskolans verksamhetsutveckling.

Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet.
Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan, vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske snabbt, dock senast augusti. Du blir anställd direkt av skolan men all kontakt går via Clockwork Skolbemanning.

Blir du nyfiken på tjänsten eller vill veta mera?
Kontakta Fred Hussein: på tfn: 073-351 27 27

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se, lediga jobb/pedagogik.

Vi söker även lärare med andra erfarenheter och behörigheter, kontakta oss för mer info.

Gilla oss på facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Förskolelärare
Kontakt

Ring Fred Hussein, 0733512727

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalen med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se