Teamledare inom produktion sökes i Helsingborg

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du ledaren som får hela gruppen att vilja prestera? Är du en person som vill utveckla ditt ledarskap genom att utmana dig i ansvar och lojalitet? Då har du hittat rätt!
Till en av våra kunder i Helsingborg söker vi nu dig som vill arbeta som teamledare på heltid med produktionsarbete inom livsmedelsbranschen. Som teamledare kommer du ansvara för StudentConsultings konsulter på arbetsplatsen. Under eftermiddagarna ansvarar du för schemaläggning.

Du kommer arbeta måndag-torsdag, 06-17. 06-15 arbetar du i produktionen där arbetsuppgifterna består av grönsakshantering vid löpande band och huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära hacka och packa sallad på ett kyllager. Kl. 15-17 kommer du arbeta med schemahantering. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting men jobba för vår kund. Tjänsten förväntas pågå sex månader till en början, för rätt person kan möjligheter till förlängning finnas. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi finner rätt kandidat, så tveka inte utan sök redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Som person ska du inte ha några problem att fatta snabba beslut och att arbeta proaktivt. Krav för denna tjänst är att du har tidigare arbetslivserfarenhet ifrån liknande bransch och arbetsuppgifter dessutom erfarenheter av ledarskap. Som teamledare kommer du ha kontinuerlig kontakt med såväl kund som konsulter, detta ställer krav på att du har en god kommunikativ förmåga och är relationsskapande. Känns detta som en spännande och utvecklande tjänst för dig? Sök då redan idag då intervjuer kommer att hållas löpande.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!