Driftig Projektledare & lärare Handel & Administration, Helsingborg

Astar AB · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

Är du intresserad av att bli en viktig resurs för människor på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål?

Vi på Astar och ThorenGruppen tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Vår utbildning på Komvux växer och vi behöver bli fler lärare till vårt härliga gäng.

Just nu söker vi dig som är utbildad lärare och vill ta ansvaret som projektledare för vår Komvuxutbildning Handel och Administration, du brinner för ditt ämne. Hos oss får du chansen att vara med och tända morgondagens stjärnor.

Kompetenskrav
Du ska ha behörighet och kompetens att undervisa i gymnasiekurserna inom Handel och Administration. Är du osäker på vilka det är så hittar du dem på www.skolverket.se

Meriterande är om du även kan undervisa inom Ekonomikurserna.

Skallkrav
Våra krav är utbildad lärare med lärarlegitimation eller ansökt om lärarlegitimation. Det kan även vara aktuellt om du studerar till lärare och har någon enstaka termin kvar till examen.

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod
, Kraft
och Passion
med Hjärtat
är våra och koncernens värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Tjänsten

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta med om tjänsten och enheten kontakta vår bitr. regionchef

Maria Säll

Bitr. Regionchef

Tel 0736-73 92 72

maria.sall@astar.se OBS inga ansökningar via mail.
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget