Entreprenadingenjör till BAB Byggtjänst Åstorp

Om jobbet

Entreprenadingenjör till BAB Byggtjänst Åstorp

BAB står inför nya spännande utmaningar och därför behöver vi förstärka organisationen med ytterligare kunniga och ambitiösa medarbetare som kan medverka till att utveckla vår verksamhet. Vi söker en entreprenadingenjör till vårt huvudkontor i Åstorp som är engagerad och ansvarsfull för omgående anställning. BAB samarbetar med ett stort antal kunder och vi kan erbjuda många spännande uppdrag inom byggnationsarbete samt service.

Som entreprenadingenjör kommer du att genomföra förstudier och ta fram tid- och kostnadsförslag för både större och mindre bygguppdrag. Du kommer att leda och stötta olika projekt. Som entreprenadingenjör består dina arbetsuppgifter av projektledning, inköp och avrop av UE, byggnadsmaterial, planering och produktionskalkyl. Du arbetar med projektledning, ekonomisk styrning och ekonomisk uppföljning. Rollen innebär att du upprättar anbudsförslag och anbudskalkyl och att du arbetar kontinuerligt med att förbättra lönsamheten. I rollen som entreprenadingenjör arbetar du även med ackordsunderlag och projektstyrning för att nå uppställda mål inom kvalité, miljö och ekonomi samt med avstämning/uppföljning av anbud och projekt.

Du kommer att medverka vid planerings-, projekterings- och byggmöten, samt tids- och kostnadsmässigt stämma av projektet med hjälp av platschefen för att sedan rapportera till regionchefen. Vidare arbetar du aktivt med att följa kostnadsmål då ständig lönsamhet och hög kundnöjdhet i varje projekt är viktigt dels för att hålla kalkylen och dels för att följa kvalitets- och miljömål och gällande regelverk.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör och vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom byggteknik eller har motsvarande utbildning/erfarenhet inom bygg- och anläggning. För att lyckas i rollen som entreprenadingenjör bör du ha goda kunskaper inom ledarskap, arbetsmiljö och god förmåga att kommunicera och förhandla på svenska. Du ska även ha goda datakunskaper, B-körkort och BAS P/ U

Som person är du en lagspelare, har lätt för att samarbeta med andra men som ändå är självgående i ditt arbete. Vi ser gärna att du är en person som ser möjligheter och är kvalitets- och resultatinriktat, samt att du är ansvarsfull och stresstålig. Vidare bör du vara noggrann, lyhörd och ha en bra organisationsförmåga.

Då arbetet innebär mycket sociala kontakter tror vi att du om söker trivs i en social roll och har förmåga att leda ditt team. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Åstorp

Eventuella frågor besvaras av Regionchef Rickard Svensson på 042-535 06. Skicka in ansökan till elisabeth.johansson@babbygg.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Åstorp
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Rickard Svensson, 042-535 06

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

BAB Byggtjänst AB är ett 100 år gammalt byggföretag med verksamhet i Skåne och Halland. Vi arbetar med entreprenader och byggservice, är 210 medarbetare och omsätter 430 MSEK. BAB är den lokala byggmästaren som sätter kunden i fokus. Våra kunder återkommer gärna när ny-, om- eller tillbyggnadsprojekt blir aktuella, eller vid behov av renoveringar och löpande underhållsarbeten. Kunderna finns i såväl offentlig som privat sektor.