Chaufförer till SydLog

Om jobbet

SydLog söker nu fler CE chaufförer med utgångspunkt från Helsingborg. Du är vårt ansikte utåt och ser till att våra kunder får en bra service som håller hög kvalité och en bra leveransprecision.

Krav på kompetens
· CE körkort

· Vana att köra med släp

· Flexibel

· Du kommer att ha mycket kundkontakt och behöver därför kunna läsa, tala och förstå det svenska språket bra.

Personliga egenskaper
Som person har du en vilja och ambition att göra ett bra jobb. Vi ser gärna att du är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

Ansök genom att skicka CV till jobbansokan@sydgront.se
Urvalet sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget

SydLog som är ett dotterbolag till SydGrönt, startade 2009. Med dess specialanpassade logistiklösningar och miljön i fokus, ser SydLog till att produkter transporteras och levereras på bästa möjliga sätt. När produkterna förädlats hos SydGrönts odlare och ska lämna gårdarna tar SydLog vid. Frukten och grönsakerna packas in i temperaturanpassade kylbilar och körs kortaste vägarna till kunderna dygnet runt. På så sätt kan SydLog alltid leverera färska grönsaker. Genom noga samordning av transporterna sparar vi in på miltalen och administrationen och håller nere kostnaderna samtidigt som vi är rädda om miljön.


Hitta hit

Helsingborg Visa på karta

Visa var