Konstruktörer

Om jobbet

Siwertell AB i Bjuv söker Konstruktörer

Flera av våra konstruktörer har gått vidare till nya utmanande befattningar och vi söker därför nya medarbetare till vår teknikavdelning!
På Teknikavdelningen, som ansvarar för den mekaniska designen för våra lossare och lastare, arbetar vi i team. Teamen driver sina egna tidplaner och de präglas av bra stämning med hjälpsamma kollegor där det är lätt att komma in som ny.

Jobbet
Du kommer att arbeta med konstruktion av komponenter och system till våra lossare, lastare och terminalutrustningar. Produkterna består till större delen av svetsade konstruktioner, conveyors och hydraulisk och elektrisk utrustning. Det kommer också att ingå layoutarbete, tekniska utredningar och olika former av beräkningar. I beräkningsarbetet får du stöd av våra egna beräkningsingenjörer som är specialister på området. Alla konstruktörer hos oss ansvarar för att handleda inhyrda konstruktionskonsulter.

Dina kvalifikationer
Du har en högskole- eller universitetsexamen i t.ex. Maskin- eller Utvecklingsteknik och erfarenhet av konstruktionsarbete i 2D och 3D CAD. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med stora svetsade konstruktioner.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad och har lätt för att samarbeta och skapa en god team-känsla. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta beslut, tar ansvar och driver arbetet framåt både för egen del och på gruppnivå. All teknisk dokumentation är på engelska så goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.

Vi erbjuder dig..
..en intressant position i ett internationellt ledande företag med tydliga värderingar och en stark drivkraft att lyckas.Du kommer att jobba med skickliga kollegor och du kommer att ha goda möjligheter till personlig utveckling, liksom till att ta del i att forma vårt företag och våra produkter inför framtiden.

Ansökan
Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt "Konstruktörer 2016" senast den 30 oktober till Katarina.akesson@cargotec.com.
För mer information om tjänsten, kontakta Sjunne Andersson, Manager Design & Engineering på 042-85925.

Vi ser framemot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Bjuv
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Mekanik
Kontakt

Ring Sjunne Andersson, 042-85925

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Siwertell är ett marknadsledande företag inom torrbulksindustrin. Siwertellprodukter kombinerar effektivitet och flexibilitet med miljövänlig teknologi, vilket säkerställer leveranser med maximal produktivitet och minimal miljöpåverkan. Siwertell är ett Cargotec varumärke. Siwertell är del av Cargotec koncernen. Cargotecs försäljning uppgick till sammanlagt 3,4 miljarder Euro år 2014 och företaget sysselsätter cirka 11 000 personer. Cargotecs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV. www.siwertell.comHitta hit

Visa var