Student sökes som receptionist till internationellt företag.

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en serviceinriktad student och vill arbeta som receptionist? Då har vi chansen för dig!
StudentConsulting söker studenter för uppdrag till vår kund i Helsingborg.
Vår kund är ett stort värderingsstyrt, internationellt företag med intresse för livet hemma. Varje produkt de tar fram bygger på deras vision att göra hemmet till en bättre plats.

Arbetsuppgifterna kommer vara att bemanna reception, informera och arbeta i växel. Visst administrativt arbete kan förekomma. Uppdraget beräknas starta omgående.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är på deltid så för att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är studerande på minst 50 % i 2 år till eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du ska kunna arbeta två vardagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda dagtid varierande mellan kl. 07.00-17.15.

Kunskaper för uppdraget

I arbetet som receptionist möter du både kunder och anställda vilket ställer krav på ett bra bemötande och ett lösningsorienterat tänk. Vi söker dig som gärna tidigare har erfarenhet av serviceyrken då du kommer vara företagets ansikte utåt. Det är ett krav med goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Du ska ha kunskaper i Office-paketet och god datorvana. Då arbetsplatsen är belägen i Helsingborg ser vi gärna att du bor i närheten eller har körkort och tillgång till bil. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att söka redan idag!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!