Inköpare/orderhanterare sökes till Beneli

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet inom inköp och trivs med att arbeta i en koordinerande och lite projektledande roll med många kontaktytor? Vill du vara delaktig i allt från inköp till orderhantering och slutprodukt till kund? Vill bli del av en arbetsplats där det är högt i tak och råder en god stämning? Vill du vara med på en spännande resa hos ett företag som ligger i framkant med moderna tekniska lösningar?

Svarar du JA på ovanstående frågor? Då kan tjänsten som inköpare/orderhanterare hos Beneli vara något för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Benelis räkning en inköpare/orderhanterare. Beneli utvecklar och producerar smarta, grafiska tryckta och stansade självhäftande etiketter och olika helhetslösningar anpassade till sina kunder. Företaget är i stark utveckling och ligger i framkant med moderna tekniska lösningar. Beneli består av cirka 60 medarbetare som sitter i en nybyggd anläggning på Väla Södra industriområde i Helsingborg.

I ditt arbete kommer du tillsammans med en kollega ansvara för orderhantering och inköp till produktionen, med målsättning att produkterna ska kunna tas fram i tid. Du har en koordinerande roll med många kontaktytor både internt och externt med stort fokus på service och planering. I rollen ingår att göra viss beräkning av materialåtgång samt ha avstämningar med produktion och lageransvarig kring produktionsdatum och material. Likaså kommer du ha en nära dialog med kunder kring orders och leveranstider.
I rollen arbetar du även nära de interna avdelningarna; sälj, planering och engineering. Företaget befinner sig i en spännande, expansiv fas och på sikt är tanken att tjänsten ska övergå till en mer renodlad Supply-chain- tjänst med goda utvecklingsmöjligheter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Benelis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Beneli.

Arbetsuppgifter

Som inköpare/orderhanterare kommer du till exempel att:
 • Köpa in produktionsmaterial
 • Beräkna inköp det vill säga materialåtgång, materialkostnader etcetera
 • Hantera, utvärdera och förhandla avtal med leverantörer
 • Stämma av leveransdatum med leverantörer, materialtillgänglighet och produktionstider för att säkerställa att allt är på plats för planerad produktion
 • Orderhantering i form av att registrera, planera och följa upp kundorders
 • Attestera och stämma av fakturor
Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller motsvarande
 • Flytande kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska. Tyska är meriterande
 • Minst fyra års erfarenhet av arbete inom inköp och orderhantering
 • Mycket goda kunskaper i Excel och goda kunskaper i Officepaketet
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i ett CRM-system.
Det är meriterande om du har branscherfarenhet från etikettbranschen och dess materialleverantörer.

Som person har du god social kompetens och god samarbetsförmåga. Du är duktig på att hantera olika typer av kunder samt har skinn på näsan när det behövs. Vi söker dig som har ett affärsmässigt tänk genom att du är lyhörd för affärer och van vid att jobba med och förhandla med leverantörer. Du är strukturerad och självgående i ditt arbete och van vid att driva ditt arbete framåt. Vidare är du stresstålig och kan hantera flera arbetsuppgifter och projekt samtidigt.
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Arbetstider: Kontorstider
 • Placering: I en nybyggd anläggning på Väla Södra industriområde i Helsingborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Julia Frank
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Beneli inser att en förpackning och en etikett är så mycket mer än bara en bärare av produktinformation. Därför utvecklar de smarta grafiska etiketter där varumärkesägare kan stärka lojaliteten med sina kunder.

1991 grundade Bengt Eliason det som idag heter Beneli. Bolaget har cirka 60 anställda och omsätter cirka 120 MSEK/år. De utvecklar, producerar och erbjuder tryckta och stansade självhäftande lösningar. Etiketter och olika helhetslösningar som skapar bättre affärer och goda resultat för samarbetspartners. Deras erbjudande följer nära användarnas behov och utvecklas dagligen. Oavsett om man söker efter högsta möjliga innovationshöjd, eller enklare produkter till konkurrenskraftiga priser, lever vi alltid efter höga kvalitetskrav.

Företagets vision är att vara bäst i Europa och Världen inom sina produkt- och affärsområden. De ska vara aktiva inom nya och växande marknader där kompetens, teknik och kvalité är avgörande framgångsfaktorer. Därför finns de på växande marknader där efterfrågan på just dessa kompetenser är avgörande succéfaktorer.