Platschef och arbetsledare

Om jobbet

Som platschef på Väla Mark & Trädgård har du en viktig och mycket central roll i våra projekt. Förutom ansvar för projektets genomförande har du även ansvar för planering, personal, kvalitet och ekonomi.

I ett nära samarbete med regionschef ansvarar Du för projekt från tidiga skeden via projektering och produktion till idrifttagning. Som platschef arbetar Du med stort engagemang för att driva projektet framåt och hålla samman projektet från kontakt till överlämnande.

För att lyckas i rollen som platschef är det viktigt att Du som person drivs av att leda andra, har god förmåga att fatta beslut, är självgående och strukturerad. Då rollen innebär kontakter med kunder, kollegor, underentreprenörer och många övriga aktörer är det av stor vikt att Du har god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Vi söker dig som har erfarenhet från denna roll eller liknande sedan tidigare och som trivs med att vara ledare, samt att vara den som har överblick över projektet.

Befattning: Platschef och arbetsledare anläggning

Tillträde: Snarast

Placering: Skåne

Ansök senast: urval sker löpande
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Chefsbefattningar
Kontakt

Mejla eller ring Anders Hammar, 0702-72 95 90

Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Väla Mark och Trädgård är ett företag inom den danska Hedekoncernen. Tonvikten inom vår verksamhet är anläggning, trädgårdsskötsel, markentreprenad och fastighetsskötsel. Bland våra kunder återfinns Helsingborgsstad, MKB, Höganäs kommun, Kävlinge kommun, Staffanstorps kommun, Specialfastigheter, bostadsrättsföreingar samt företag. Versamheten är främst förlagd i Helsingborg, Landskrona, Höganäs, Kävlinge, Staffanstorp, Lund och Malmö. Under högsäsong är vi ungefär 80 personer som arbetar på företaget. Väla Mark & Trädgård är kollektivavtalsanslutna till Kommunal.


Hitta hit

Helsingborg Visa på karta

Visa var