Träarbetare- Entreprenad och Byggservice NV Skåne

Om jobbet

I NV Skåne vill vi förstärka vår organisation med nya driftiga medarbetare för att kunna möta våra kunders krav. Nu behöver vi förstärka vår organisation i Åstorp för att säkerställa en fortsatt stabil och hög kvalitet.

Vi söker träarbetare med yrkesbevis och det är meriterande om du har erfarenhet ifrån entreprenadprojekt eller byggservice. Krav är att du ska kunna prata och förstå svenska.

Som person ser vi att du är solidarisk, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Åstorp

Eventuella frågor besvaras av Rickard Svensson tel 042-53506. Skicka in ansökan till elisabeth.johansson@babbygg.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Rickard Svensson, 042-53506

Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

BAB Byggtjänst AB är ett 100 år gammalt byggföretag med verksamhet i Skåne och Halland. Vi arbetar med entreprenader och byggservice, är 210 medarbetare och omsätter 430 MSEK. BAB är den lokala byggmästaren som sätter kunden i fokus. Våra kunder återkommer gärna när ny-, om- eller tillbyggnadsprojekt blir aktuella, eller vid behov av renoveringar och löpande underhållsarbeten. Kunderna finns i såväl offentlig som privat sektor.