Drivna innesäljare till Svensk Mobiltjänst

Om jobbet

Om tjänsten

Är du redo att ta dig an en ny utmaning? Har du en positiv och öppen inställning och ger 100 % i din arbetsroll? Vill du vara med på en spännande resa inom ett företag som är inne i en expansiv fas? Vill du ha många möjligheter till utveckling?

För rekrytering till Svensk Mobiltjänst söker vi nu pigga och hungriga innesäljare. Anställningen sker hos Svensk Mobiltjänst och placeringsorten är i Helsingborg alternativt Landskrona.

Hos Svensk Mobiltjänst blir du en viktig spelare i ett högpresterande team inom ett av marknadens främsta bolag inom telekommunikation. Du kommer bli en del av ett team där laganda och sammanhållning är viktiga byggstenar för att tillsammans kunna göra ett bra arbete med goda resultat. Teamet består idag av sju personer och målet under 2016 är att dubblera styrkan.

Som innesäljare arbetar du med eget budgetansvar där du via telefon kommer att förmedla företagets tjänster och produkter, både till nya såväl som befintliga kunder. Förtroendet från kunder och starka kundrelationer är essentiella värdeord för såväl innesäljarna som kundtjänstmedarbetarna.

Förutom kundkontakten ingår även andra vanligt förekommande administrativa uppgifter i tjänsten, så som att hantera förfrågningar, ta fram offerter samt att arbeta med kundservice och kundsupport.

Vi erbjuder en gedigen introduktion i form av produktutbildning och säljutbildning samt en nära dialog med din chef genom daglig coaching kopplat till arbetsuppgifterna. Du erbjuds en attraktiv lönemodell med hög grundlön och goda förtjänstmöjligheter i form av provision baserad på dina resultat.

Vi tror att tjänsten passar såväl dig som är i början av din karriär och vill prova på försäljningens grunder, till dig som har viss erfarenhet av försäljning och är redo för att fortsatt arbeta hårt för att uppnå goda resultat!

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Fast del + provision
Arbetstider: måndag- fredag kl. 8.00-17.00.

Din profil

För att trivas i rollen är du resultatinriktad, driven och kundorienterad. Vidare är du orädd inför att ställas inför nya utmaningar och du arbetar fokuserat mot att nå dina egna och företagets uppsatta mål.

Som person är du positiv och ser möjligheter där andra ser hindren. Du bidrar även till den goda stämningen på jobbet och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du tror på att laganda är viktigt och är mån om att ha ett bra samarbete med kollegor, men kan samtidigt arbeta självständigt där du kan driva dina egna processer och tar egna initiativ.

Ansökan

Rekryteringen hanteras av Arena Personal.

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Svensk Mobiltjänst är en av de största oberoende återförsäljarna inom telekommunikation och hjälper företag och privatpersoner att hitta rätt lösningar och produkter inom allt som berör telekommunikation. Vi förlitar oss på vår breda kompetens och erfarenhet för att kunna skräddarsy en lösning som passar just dig. Vi är en oberoende återförsäljare för några av Sveriges största teleoperatörer och arbetar med leverantörer som tillhandahåller ett stort och kvalitativt sortiment. Tillsammans kan vi hitta en helhetslösning för din telefoni, som dessutom sänker din totala kostnad.