Rådgivande kravanalytiker inom Content Management till Talent Base största kund inom retail

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Vår kund Talent Base söker just nu en rådgivande kravanalytiker inom Content Manager till deras slutkund inom retail. Som rådgivande kravanalytiker kommer du att ansvara för att ställa upp kravprofil samt hitta lösningar för CMS funktionaliteter och modeller. Vi ser att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll, där du fått god insikt i verksamhetsplanering, och är trygg med att hålla i presentationer. Sök tjänsten idag för att få chans att ingå i ett av Nordens största projekt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Talent Bases räkning en rådgivande kravanalytiker inom Content Management. Talent Base är ett finskt IT-konsultbolag som nyligen har etablerat sig på den svenska marknaden. Du kommer att tillhöra ett team av Talent Base konsulter och vara placerad på en av företagets största slutkunder inom retailbranschen i Skåneregionen. Talent Base ansvarar där för ett av Nordens största IT projekt och du kommer att vara en del av ett Content Management team där din roll är att ansvara för kravanalysen kring projekt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Talent Base önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Talent Base. I och med att Talent Base IT projekt hos slutkunden kommer att fortsätta tillsvidare är intentionen att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som rådgivande kravanalytiker inom Content Management kommer du att ansvara för att ställa upp kravprofil samt hitta lösningar för CMS-funktionaliteter och modeller. Utöver detta kommer du även att hantera Web CMS Content model. Programmet som du kommer att arbeta med levererar ett storskaligt web CMS-system och en plattform inom e-handel med ett responsivt webbgränssnitt som omfattar tiotals länder och språk. Du kommer att vara bryggan mellan utvecklingsteamet bakom webbutiken och verksamhetsledningen. I rollen är det därför viktigt att ha teknisk kunskap såväl som god affärsmässighet för att på bästa sätt analysera och presentera lösningar.

I din roll kommer du till exempel att:
 • Agera som ett stöd och rådgivare till personer som arbetar med Content Management internt hos slutkunden
 • Hålla presentationer och utbilda medarbetare kring nya system och verktyg inom Content Management
 • Ställa krav på nya systemfunktionaliteter efter verksamhetens behov
Tjänsten passar dig som vill arbeta i ett av Nordens största IT-projekt hos en välkänd retail-kund. Att få samarbeta med detta finska konsultbolag ger dig dessutom möjlighet att vara med på deras fantastiska resa att växa på den svenska marknaden. För rätt person kan detta innebära ett långt samarbete med möjlighet till fler meriterande uppdrag på sikt.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller annat relevant område
 • Har minst 2 års erfarenhet av Content Management och förståelse för produkterna inom CMS, såsom exempelvis Oracle WebCenter Sites
 • Har förståelse både för affärsverksamhet samt systemfunktionalitet
 • Har erfarenhet av agil metodologi
 • Har erfarenhet av och trivs med att hålla presentationer
 • Är flytande i engelska, i tal och skrift då du kommer att kommunicera på dessa språk i din roll
Det är meriterande om du har förståelse för global CMS och har arbetat på ett större företag där du har deltagit i processer och fått god insikt i verksamheten.

Som person är du social och utåtriktad. I möten med kunder och kollegor är du serviceinriktad. Du bidrar med en positiv inställning och energi till gruppen och du är en god teamplayer. Vidare har du ett strukturerat och metodiskt arbetssätt som gör att du upprätthåller god kvalitet i ditt arbete. För att trivas i rollen är du flexibel och prestigelös.

Övrig information
 • Start: Mitten av augusti, det går även bra att starta tidigare om så önskas
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Helsingborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Talent Base är ett konsultbolag som erbjuder sina kunder att ta sina verksamheter in i digitaliseringens och den snabbt föränderliga världen. Talent Base kunder består av stora globala företag inom alla branscher. Som konsult hos Talent Base får du chansen att arbeta i stora projekt hos deras A-kunder och får även vara med och introducera Talent Base till den svenska marknaden.