FRANCHISE

Om jobbet

Vi växer så det knakar och söker en driven Entreprenör och Franchisetagare som vill bli vår nya samarbetspartner i ett unikt och framgångsrikt koncept.

Just nu söker vi en franchisetagare till HELSINGBORG.

Som Franchisetagare driver du och utvecklar din lokala verksamhet i ett eget geografiskt område. Din egen insats, ambition, drivkraft och vilja avspeglar sig i ditt resultat och utveckling. Vi tror att du har en klar vision och tanke på hur du både ska bedriva din lokala verksamhet och hur den ska utvecklas genom ditt entreprenörskap.

Veterankraft hjälper dig som Franchisetagare att både komma igång och utvecklas. Du får en grundläggande introduktion och fortlöpande utbildning i vårt koncept och i branschen. Vi utvecklar fortlöpande vår utbildning så att den anpassa efter våra Franchisetagares olika förutsättningar.

Som Franchisetagare i Veterankraft får du tillgång till vårt affärssystem och hemsida. Stöd och hjälp i din lokala marknadsföring. Ta del av vår samlade kunskap från 25 lokala marknader. Veterankraft ger dig full administrativ support, centralt sköter vi lönehantering och fakturering så att du som franchisetagare kan ägna all tid och kraft på att bygga upp din lokala verksamhet genom att ta hand om dina veteraner och kunder.

Som franchisetagare i Veterankraft kommer du igång med din verksamhet från dag ett.

Personliga egenskaper;

Vi tror du har tidigare erfarenhet av att driva egen verksamhet, att du brinner för vår affärsidé och vision och vill vara del av ett team som tillsammans supportar varandra för att nå en gemensam framgång Du har vana av att jobba nära dina kunder, är stresstålig och förstår innebörden av att driva och utveckla din egen verksamhet.

Som person tycker du om att jobba för människor där din sociala förmåga tillsammans med din yrkesstolthet kommer fram där förmågan att kunna kommunicera och skapa trovärdighet är viktig. Du är centrum för positiv energi och har en hög servicegrad.

Är du både intresserad och beredd att satsa på dig själv så tveka inta att ta kontakt!

Ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Franchise
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Veterankraft, 0774448888

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 maj

Om företaget

Veterankraft är tjänste- och bemanningsföretaget med erfarna och motiverade pensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Veterankraft hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med lokal förankring och närhet till våra kunder vill vi kunna ge personlig service och kvalitet.

http://youtu.be/noKYwv5RJAo