Driven lagerarbetare till kund i Hässleholm

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Till en av våra kunder i Hässleholm är vi nu i behov av en lagermedarbetare.

Kunden tillverkar fläktar, avfuktare, kanalvärmare och kylare och är nu i behov av en person som tillsammans med en grupp kollegor ansvarar för verksamhetens utlastning och lager. I dina arbetsuppgifter ingår uppgifter så som plockning, packning och emballagehantering av ordrar. Du gör inrapporteringar i lagersystem och du bokar transporter. Du kommer att hantera gods från golvhöjd till ca 6 meters höjd. Du ingår i en arbetsgrupp som värderar samarbete och lagspel högt. Att ta ett gemensamt och enskilt ansvar för uppgifterna är här en självklarhet.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare och självklart har du giltig truckbehörighet. Arbetet kräver goda datakunskaper.
Dina egenskaper är väl så viktiga för att lyckas och trivas i tjänsten. Du är en god arbetskamrat som bidrar till arbetsgruppens goda stämning. Du trivs att arbeta under eget ansvar och du är driven och initiativtagande. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du trivs också i ett högt arbetstempo där din stresstålighet och prioriteringsförmåga gör nytta.

Du kommer att arbeta förskjuten dagtid där du varannan vecka arbetar 6-15 och nästa vecka 8-17. Behovet hos vår kund är långvarigt. Trivs du och vår kund med varandra är ambitionen att anställningen övergår till kundföretaget efter en viss period som inhyrd medarbetare.

Sista ansökningsdag
Är du den vi söker? Vi ser mycket fram emot din ansökan så skicka den gärna snarast till oss via vår hemsida. Sista ansökningsdag är 11/12. För mer information kontakta Therese Hulte på telefonnummer 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Hässleholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla eller ring Therese Hulte, 0447814480

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.