Ansvarstagande montör till kund i Hässleholm

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Till en av våra kunder i Hässleholm är vi nu i behov av en montör.

Kunden tillverkar fläktar, avfuktare, kanalvärmare och kylare och är nu i behov av en person som kommer att arbeta med att montera elektriska värmefläktar. Du ingår i en avdelning av 2-4 montörer där du arbetar självständigt med din order.

Din profil
Vi söker dig som trivs i produktionsmiljön och som söker nya utmaningar. Du har någon form av bakgrund och kompetens inom montering och el. Det kan vara en inriktning under gymnasiet eller vidareutbildning så som el, el/tele, automation. Är din utbildningsbakgrund en annan men du har yrkeserfarenhet inom el är det självklart också en intressant bakgrund för oss. Har du erfarenhet av liknande arbete inom elmontering är det meriterande.

Dina egenskaper är väl så viktiga för att lyckas och trivas i tjänsten. Du är en social person som har lätt att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett stort intresse och engagemang för ditt arbete och ser långsiktigt på denna typ av tjänst där du utvecklas och bidrar tillsammans med företaget i dess fortsatta utveckling. Du tar ett stort ansvar, har en god förmåga att arbeta självständigt och är driven i ditt arbete.

Du kommer att arbeta dagtid på ett företag med stor kvalitetsmedvetenhet, ordning och reda samt god stämning.

Sista ansökningsdag
Är du den vi söker? Vi ser mycket fram emot din ansökan så skicka den gärna snarast till oss via vår hemsida. Sista ansökningsdag är 11/12. För mer information kontakta Therese Hulte på telefonnummer 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Hässleholm
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.