Ekonomiassistent till VA Components

VA Components · Ekonomi · 6 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Till VA Components söker vi nu för ett sjukvikariat en ekonomiassistent.

I rollen som ekonomiassistent hanterar du diverse rutiner kring vår kund- och leverantörs-reskontra. Dessutom blir det löpande bokföring och diverse andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter.

Din profil
Vi söker dig, som trivs i en mindre organisation och som vill jobba nära verksamheten. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av att arbeta med löpande ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Monitor.

Som person är du prestigelös och analytisk. Givetvis är du noggrann och värdesätter en god struktur i ditt arbete.

Tjänsten är heltid och varaktigheten är från tillträde snarast.

Sista ansökningsdag
Låter detta intressant ser vi mycket fram emot din ansökan. VA Components behöver dig snarast så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss. I denna inhyrning samarbetar VA Components med MaxKompetens. Sista ansökningsdag är 5/12 och din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna Therese Hulte; telefonnummer 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Inom VA Automotive-koncernen är VA Components ett innovativt företag med en lång tradition inom verkstadsindustrin och en tillverkare av fordonskomponenter. Den breda kunskap och erfarenhet av säkerhetskomponenter som finns garanterar att krav på hög kvalitet, funktionalitet och säkerhet uppfylls. Tillsammans med kunden, partners och specialister designas helhetslösningar från idéstadiet. Vi är idag ca 95 anställda. VA Components bildar tillsammans med de andra koncernbolagen en stark kedja av kompetens och expertis. Läs gärna mer på www.va-automotive.com.
Jobbfakta
Ort
Hässleholm
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Mejla eller ring Therese Hulte, 0447814480

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.