Mekaniker till Paroc

Om jobbet

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en mekaniker till underhållsavdelningen på Paroc AB i Hässleholm.

Paroc kan erbjuda ett ansvarsfullt, varierande underhållsarbete under stor frihet på spinnmaskinsverkstaden och även vid produktionsanläggningen, med stor möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett trevligt gäng som jobbar hårt för att hela tiden vara bäst.
Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker ansvarar du för underhållet av våra spinnmaskiner och där tillhörande utrustningar. I arbetet innebär att man som reparatör ska kunna ha spinnmaskinerna i fullgott skick, både avhjälpande och förebyggande. Du har även ansvar för reservdelshantering och anskaffning av den utrustning som krävs. Du kommer även att delta i arbete med ständiga förbättringar.
Din bakgrund

Vi söker dig som har en yrkesteknisk utbildning eller motsvarande på gymnasienivå samt vana från underhållsarbete, gärna från en processindustri. Du har en god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. El-tekniska kunskaper är meriterande.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och målfokuserad. Du har en analytisk förmåga och ser möjligheter i förändringar. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du utvecklar relationer.

Arbetstiderna är normalt dagtid, men kan vid behov vara skiftgång under längre eller kortare perioder. Även helgarbete kan förekomma. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via wikan.se senast 2016-12-07. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kristoffer Svensson, 044-5906508

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.