HÄSSLEHOLMS MILJÖ SÖKER ELEKTRIKER

Om jobbet

Nu utökar vi vår underhållsavdelning och söker därför en elektriker!

Arbetsuppgifter
Som elektriker kommer du arbeta brett och varierat med diverse installationsarbeten. Felsökning av maskinerna och processteknisk utrustning, reperationsarbete samt beställning av elmaterial ingår i uppgifterna. Arbetet sker i nära samarbete med mekaniker, drifttekniker och personal i serviceenheten.
I tjänsten tillhör du underhållsenheten och rapporterar till enhetschefen. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni med frihet under ansvar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elteknisk utbildning och fullgjort samtliga lärlingstimmar. Körkort och tillgång till bil krävs för färd till och ifrån arbetsplatsen, då beredskapstjänstgöring kan ingå. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete, helt eller delvis i industriell miljö.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, och för att klara rollen måste du som person vara noggrann, strukturerad, systematisk och delaktig i att driva olika processer framåt. Din initiativförmåga och problemlösningsförmåga behöver vara god och du måste kunna arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

Tjänsten är ett tillsvidarebehov (vi tillämpar provanställning) med tillträde snarast.

Enheten är placerad på värmeverket i Hässleholm, men arbetet sker på samtliga av HMAB:s anläggningar inom Hässleholms kommun.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Henrik Tomsson, enhetschef
Underhåll på henrik.tomsson@hassleholm.se, 0723-93 84 20 och för frågor om rekryteringen kontakta Matilda Ekström, HR-chef på matilda.ekstrom@hassleholm.se

Sista ansökningsdag är 2016-11-06

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev.
Jobbfakta
Ort
Hässleholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elkraft
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i

Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 75 anställda och omsätter drygt 250 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om Hässleholm Miljö AB på vår hemsidawww.hassleholmmiljo.se


Hitta hit

Hässleholm Visa på karta

Visa var