LRF Konsult i Hässleholm söker kontorschef

Om jobbet

LRF Konsult är inne i en spännande utvecklingsfas mot att bli Sveriges bästa rådgivningsföretag och söker nu en driven kontorschef som tillsammans med sina 10 medarbetare ska fortsätta utveckla verksamheten i kontorsområdet Hässleholm. Vi tillhandahåller rådgivningstjänster inom ekonomi och skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag i alla branscher. Drivs du av att utveckla verksamhet och medarbetare? Är du en trygg och erfaren ledare? Nu finns chansen att göra skillnad och i rollen som kontorschef vara med och utveckla verksamheten mot ökad lönsamhet och mot vår vision "vi får landets småföretagare att växa".

Arbetsuppgifter
Som kontorschef har du budget-, resultat-, personal- och verksamhetsansvar. Du leder, styr och utvecklar verksamheten i arbetet med att skapa god lönsamhet, ökad tillväxt och hög kvalitet. Du är ytterst ansvarig för all leverans och beläggning samt för att coacha, inspirera och utveckla medarbetarna på kontoren.

I rollen som kontorschef har du en central roll i att driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet och som kontorschef i Hässleholm har du ett eget kund- och leveransansvar. Du ingår i region Syds ledningsgrupp och rapporterar till regionchefen. I rollen som kontorschef ges du möjligheten att påverka, såväl din egen som verksamhetens framtida utveckling.

Vem söker vi?
Vi söker dig med akademisk eller annan relevant utbildning och erfarenhet från ett eller flera av våra fyra tjänsteområden samt med ett genuint intresse för att våra kunders affärer utvecklas. Meriterande är om du har erfarenhet från konsultbranschen alternativt från skogs- eller lantbruksbranscherna.

Som person är du driven, kommunikativ och förtroendeingivande, både i rollen som ledare och operativ konsult. Ditt ledarskap bygger på energi, tydlighet och engagemang. Du är affärsdriven och med stark energi skapar du förutsättningar för utveckling. Du trivs i rollen att leda och motivera andra till att arbeta mot uppställda mål.

Placeringsort: Hässleholm

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. För att kunna utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande. Välkommen att växa med oss!

Se film om LRF Konsult här!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 4 november. Vid frågor kring tjänsten kontakta regionchef Syd, Dennis Davidsson, tel. 0431-41 81 48, alt. dennis.davidsson@lrfkonsult.se

Fackliga representanter:

SACO, Jörgen Bengtsson, tel. 0417-186 65

Unionen, Ann-Christin Svensson, tel. 0411-646 22

Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Jobbfakta
Ort
Hässleholm
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget