Produktionskoordinator

Om jobbet

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en Produktionskoordinator till vår kund som är verksam inom tillverkningsindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta nära produktionschefen med förberedande orderadministration. Du kommer att hantera beställningar, orderbekräftelser och uppföljning av beställningar. Du kommer att arbeta internt och mot underleverantörer. Kommunikationen sker på svenska och engelska främst via mejl och telefon. Ditt arbetsredskap kommer till stor del att vara Excel. Du rapporterar till produktionschef.

Din bakgrund
Du har minst högskoleutbildning eller gymnasieutbildning inom ett tekniskt eller ekonomiskt område. Du har erfarenhet av arbete i Excel på en djupare nivå såsom formatering av formler. Du har arbetat med MPS system under ett antal år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett större affärssystem. Meriterande om du har arbetat i Pyramid eller Access. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi tror att du som söker älskar att arbeta med siffror! Du har ett logiskt och analytiskt tänkande och gillar att arbeta administrativt. Du har förståelse för flöde i en produktion och för produkter. Vidare är du noggrann, duktig på att lösa problem och är öppen för plötsliga förändringar i din arbetsdag. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete.

Du har B körkort och tillgång till bil.
Tjänsten är en visstidsanställning via Wikan Personal med goda möjligheter att övergå i en anställning hos kunden.
Tjänsteorten ligger norr om Hässleholm. Tjänsten är på heltid, dagtid. Känner du att du är rätt person så sök omgående vi har löpande uttagning, sök dock senast 31 oktober. Vi tar emot ansökningar via vår hemsida www.wikan.se.

För mer information kontakta Wikan Personal Sara Kvist 044-590 65 12 eller Johanna Fondell 044-590 65 02.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 250 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Jobbfakta
Ort
Hässleholm
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.


Hitta hit

Hässleholm Visa på karta

Visa var