Maskinbyggare/konstruktör

Om jobbet

Beskrivning
På grund av kommande pensionsavgång söker vi nu en verkstadstekniskt mångkunnig problemlösare och maskinbyggare till vår produktionsorganisation.

Arbetsuppgifter
Som maskinbyggare kommer du att arbeta bl.a. med att rita och bygga maskiner, maskintillbehör, fixturer och övriga hjälpmedel till produktionen.

Kvalifikationer
För att passa som maskinbyggare krävs erfarenhet från att konstruera och bygga enklare produktionsmaskiner och fixturer.

Grundläggande krav är kunskaper i ritningsläsning samt att själv kunna rita och måttsätta en konstruktion. Att kunna rita upp och måttsätta för hand är en förutsättning. Krav ställs också på praktiska verkstadstekniska kunskaper inom svarvning, fräsning, slipning, svetsning (tig/mig), och mekanisk montering.
Även grundläggande kunskaper inom pneumatik efterfrågas.
Finns CAD-kunskaper är det meriterande, men inget krav.

Som person måste du vara lösningsorienterad, kunna arbeta mot uppställda tidplaner och ha lätt att samarbeta med andra. Noggrannhet värderas högt, liksom som förmågan att förstå när extra noggrannhet krävs av uppgiften. Du måste vidare vara lyhördför andras synpunkter och önskemål, men också ha förmåga att ta egna initiativ.

Villkor
Kollektivavtal finns - Teknikavtalet IF Metall
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Fast lön
Kommun Hässleholm

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Hässleholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget