Studerande kundservicemedarbetare med start omgående till kund i Hässleholm

Om jobbet

Information om uppdraget

Just nu söker vi studenter till vår kund i Hässleholm med start omgående. Tycker du om servicearbete och vill ha det perfekta extrajobbet? Sök då redan idag!
Som kundtjänstmedarbetare hjälper du kunden tillrätta genom att svara på frågor via inkommande samtal och mail. Frågorna handlar om leverans, service, information m.m.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta uthyrd till kund. Du har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel.
Arbetet kommer att vara förlagt under söndag-tisdag med varierande arbetstider. Uppdraget förväntas att vara löpande måndagar, tisdagar och söndagar. Du väntas ej arbeta samtliga dagar varje vecka utan hoppar in vid behov, perfekt för studenter! Arbetsplatsen är belägen i närhet till tågstationen i Hässleholm. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående!

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är stresstålig, engagerad, framåt och serviceinriktad. Du har en positiv utstrålning, är självgående och är van att fatta snabba beslut. Du kommer att ge kundservice via både telefon och mail. Du har en grundläggande IT-förståelse och datorvana. Vidare ska du vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundmöten och arbete med kundservice och försäljning.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!