Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lokalvårdare till kund i Getinge

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig som vill arbeta halvtid som lokalvårdare på ett väldigt trevligt företag! Det passar dig som trivs att sköta dig själv och arbeta i en servicefunktion!

Om rollen
I rollen som lokalvårdare bidrar du till att skapa en god arbetsplats hos en av våra största kunder, placering i Getinge. Tjänsten är på 50%, 4 timmar om dagen (med fördel förmiddag men detta går att diskutera) och är ett löpande, långsiktigt uppdrag. Företaget har en väldigt trevlig och bra arbetsplats, med både produktion och kontor. Den här tjänsten innefattar lokalvård samt iordningsställande av kontorsytor inklusive pentryn, omklädningsrum och toaletter. Du kan själv lägga upp strukturen och ordningen för de angivna arbetsuppgifterna.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbete, inom lokalvård och/eller serviceyrke. Vi söker dig som är serviceinriktad och ansvarstagande. Du trivs i ett självständigt arbete där du sköter dig själv. Självklart finns en chef och kollegor på plats för frågor, men du är ensam lokalvårdare på denna avledning. Du har hög servicenivå, god överblick över ditt område och kan komma med förslag till förbättringar hos kunden.

Krav för tjänsten:

  • Erfarenhet från lokalvård och/eller service
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
  • En stor ansvarskänsla

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med 6 månaders visstidsanställning, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan även en direktanställning hos våra kunder vara aktuellt. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Tjänsten ska tillsättas enligt överenskommelse eller senast 3 juni. Det finns möjlighet till semster vecka 29-30.

Om ansökan
Då ska du skicka in ditt CV som berättar vad du gjort tidigare och ditt personliga brev som beskriver varför du är rätt person för jobbet!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Emma Andersson via emma.andersson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.