Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

IT-Tekniker till Structab AB, Halmstad

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du redo att ta nästa steg i din karriär inom nätverksteknik? Structab AB erbjuder dig en unik chans att bli en del av ett innovativt och framåtsträvande team. Structab är ett mindre företag beläget på Slottsmöllan i Halmstad, med produktionen förlagd i Kungsbacka, men låt dig inte luras av deras storlek! Här finner du de stora möjligheterna där din kreativitet, dina idéer och din utveckling står i centrum. Med en mix av kontorsarbete och flexibiliteten att arbeta hemifrån, sättes lagandan och gemenskapen främst, och strävan efter att skapa en arbetsplats som passar just dig.

Vad erbjuder rollen?
Som IT-Tekniker hos Structab AB kommer du att spela en central roll i Structabs IT-team, som nu utökas till att omfatta sex supportmedarbetare inklusive dig. Ditt uppdrag blir att utveckla och underhålla den interna IT-miljön samt IT-miljön SDS, som stöder drift för cirka 45 taxicentraler.

Du kommer även att ha hand om Structabs redovisningscentral, som samlar in och förmedlar redovisningsdata till myndigheter. En viktig del av ditt arbete kommer att vara optimering av övervakningen för dessa IT-miljöer. Dessutom ingår du i beredskapsstyrkan, redo att hantera oförutsedda situationer.


Vem är du?
* Du har en relevant teknisk utbildning på minst ett par år.
* Har några års erfarenhet inom datanätverksdrift och/eller underhåll.
* Är nyfiken, driven, och en lagspelare med noggrannhet och uthållighet.
* Är lyhörd och redo att bidra till vårt team med dina unika idéer och perspektiv.
* Är bekväm med att prata med kunder och leverantörer över telefon.

Utbildning / Erfarenhet:

* Erfarenhet av Windows Server 2019-2022 och Linux server, installation, konfiguration och hantering.
* Kunskap i att arbeta med virtuella servrar (Hyper-V/Xen) och förståelse för deras fördelar.
* Grundläggande förståelse för informationssäkerhet (SOC, EDR) och medvetenhet om aktuella hotbilder.
* Erfarenhet av driftövervakning och förmågan att identifiera samt reagera på incidenter i realtid.
* Erfarenhet/kunskap inom programmering. Python, Powershell, Linux Shell Scripting och Node.js. Även programmeringsvana från andra språk är meriterande.
* Erfarenhet av Configuration Management och speciellt Ansible är meriterande.


Är detta din perfekta match?
Det hoppas vi! Nedan kan du läsa information om Structab AB, kika här och välkommen till hemsidan structab.se

OM FÖRETAGET

Structab AB har en lång historia av att utveckla elektronik för användning i tuffa miljöer. Våra produkter, främst inriktade mot mobila datasystem, omfattar både hård- och mjukvara. Vi är stolta över vår kompakta men effektiva organisation med 15 anställda, och vi lägger stor vikt vid både innovation och kvalitet. Våra produkter tillverkas i samarbete med Propoint AB i Kungsbacka, vilket garanterar hög kvalitet och tillförlitlighet för våra kunder

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 28 april 2424. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Anders Jansson på Anders.Jansson@effektiv.se

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.