Vindkraftstekniker

Om jobbet

Flera vindkrafttekniker till nyetablerat företag i Varberg

Vi har 4 tjänster som vindkrafttekniker lediga, 2 st för Västra Götaland och 2 st i Halland.

Vad erbjuder vi dig
Du kommer vara en viktig tillgång i teamet där du kommer kunna vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vår största tillgång är vår engagerade personal och vårt fokus på trivsel och arbetsglädje innebär att vi ständigt försöker hålla denna låga brinnande ofta genom att hitta på trevliga och inspirerande saker tillsammans.Vi på DWT söker kompetent personal med rätt inställning till arbete och som precis som vi har fokus på arbetsglädje, enkelhet, långsiktighet, flexibilitet och gör det lilla extra för att lyckas.Till en början söker vi servicetekniker men det finns även andra möjligheter att växa i verksamheten framöver när vi blir fler som tex en kontortjänst med andra uppdrag. För rätt person erbjuder vi ett roligt och spännande arbete med möjligheten att vara med och påverka DWT:s framtida utveckling när vi nu intar Sverige, senare kan det även bli aktuellt med Norge och Finland. Arbetet innebär mycket ansvar där teknikern blir spindeln i nätet mellan kunder och företaget. Vi ser också till att man får rätt utbildning till olika uppdrag och det sker till en början i Tyskland.

Huvudkontoret för DWT:s verksamhet ligger i fina Varberg, och arbetsområdet är Halland eller Västergötland med utgångsort Varberg eller Trollhättan med omnejd.

Kvalifikationer & arbetsuppgifter
Den som söker vill vi skall vara utbildad vindkrafttekniker eller ha gått elektrisk eller mekanisk utbildning på gymnasiet, helst ska man ha minst 5 års erfarenhet från arbetslivet, har man jobbat med vindkraft så är det meriterande. Tjänsten kräver att man kan jobba med Hydraulik,El, Mekanik och Data i vindkraftsmiljö på hög höjd.Vi förutsätter att du är en ansvarstagande problemlösare som är strukturerad och nogrann i ditt arbetsätt. Du kommer arbeta med komplexa reparationsprocesser i samarbete med den tekniska avdelningen
  • Felsökning/komponentbyte
  • Elektriska styrsystem 24 V DC, 230 V AC .
  • Elektriska kraftsystem, trefas 400 V, 690 V och frekvensomvandlarsystem 690 V AC 1 000 V DC .
  • Hydraulsystem
  • Mekaniska system
Läs mer här: http://www.deutsche-windtechnik.com/home.html

Kontaktperson
Clas Carlsson, Servicechef, 010 - 788 18 11, info-dwtab@deutsche windtechnik.com

Företagets adress
Smältungsgatan 4

Postadress
Deutsche Windtechnik
Smältungsgatan 4
43232 VARBERG

Telefonnummer
010-7881800

E-post: info-dwtab@deutsche-windtechnik.com

Sista ansökningsdatum är 2016-12-09

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post: info-dwtab@deutsche-windtechnik.com
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Clas Carlsson, 010-7881811

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

är Europas största fristående serviceföretag inom vindkraft med 3000 servicekontrakt därav ca 900 fullservicekontrakt, etablerar sig nu med sina serviceerbjudanden på den Svenska vindkraftmarknaden. Företaget har 3000 vindkraftverk under kontrakt och över 850 anställda i ett flertal europeiska länder och sitter därmed ribban högt för oberoende tjänsteleverantörer i den europeiska vindkraftsektorn. Huvudkontoret för DWT:s verksamhet ligger i Varberg. Vi tillhandahåller våra oberoende tjänster både på land och till havs, internationellt och till en rad olika OEM-företag med fokus på turbiner från Siemens/Bonus, Vestas/NEG Micon, Senvion och Nordex. Vår tjänsteportfölj sträcker sig från individuell grundläggande/förebyggande service till fullskaliga underhållskoncept. Målet för våra ingenjörer och tekniker är att som individer bidra till att öka effektiviteten och se till att vi alltid kan erbjuda en hög tillgänglighet. Våra optimeringslösningar inkluderar innovativa uppgraderingar och eftermonteringar. Vi siktar alltid på högsta möjliga driftsäkerhet från våra kunder.


Hitta hit

Visa var